JÄSENKIRJE 6/2022

13.6.2022

UUSI YHTEISTYÖSOPIMUS

Olemme tehneet yhteistyösopimuksen 
Rela-hierojien kanssa.

LOMA

Mia on lomalla 1.7.-31.7.2022 välisenä aikana. Tänä aikana toimisto on suljettu ja asiakaspalvelussa viivettä. Korvauksia maksetaan loman aikana, mutta niissäkin voi esiintyä viivästyksiä. Mikäli tarvitsen korvauksen pikaisesti, hoidathan asian ennen heinäkuuta.

TOIMISTON AUKIOLOAJAT

Toimiston aukioloajat 1.8.2022 alkaen ovat seuraavat:

Ma, ti ja to klo 9-13.00
Toimistopäivien vähentämisellä haetaan joustavuutta työhön.

SÄHKÖINEN JÄSENKORTTI

Olemme ottaneet käyttöön sähköisen jäsenkortin, jonka löydät e-asioinnista osoitteesta www.komet.fi/e-asiointi. Tarkemman ohjeistuksen olemme laittaneet jakoon ja sen voit löytää myös kassan nettisivuilta, ajankohtaisista asioista. Sähköistä jäsenkorttia käytetään kassan yhteistyökumppaneilla asioidessa. Kortilla voit todistaa kuuluvasi kassaan ja olevasi oikeutettu sen etuuksiin.

Huomioithan jos otat jäsenkortista näyttökuvan, että kuvaan ei päivity etuuksien voimassaolo palkattomilta ajanjaksoilta. Mikäli olet tilanteessa, jossa työnantaja ei maksa sinulle palkkaa (esim. opintovapaa tai pitkä sairausloma) etkä maksa itse kassalle jäsenmaksua, ei etuutesi ole voimassa.

KORVAUSHAKEMUKSEN KÄYTTÖ

Otamme lakiuudistuksen myötä käyttöön korvaushakemuksen. Korvaushakemuksen täyttäminen osana korvauksen hakemista, koskee vain paperisesti haettuja korvauksia. Korvaushakemukset täytyy olla liitettyinä kuitteihin lähetettäessä ne kassalle. Korvaushakemuksen löydät kassan kotisivuilta www.komet.fi/lomakkeet. E-asioinnissa korvaushakemus tehdään täyttämällä korvaushakemukseen pyydetyt kentät. Kassa korvaa enintään vuoden vanhojen käyntien kustannuksia.

Toivotamme aurinkoista kesää jäsenistöllemme!