MEISTÄ

Olemme pieni, mutta pippurinen Sairauskassa Kokkolassa, jonka päätehtävä on korvata sairauden hoidosta ja  sen ennaltaehkäisystä muodostuneita kustannuksia jäsenillemme. Meidän tarkoitus ei ole tehdä voittoa vaan tarjota taloudellista tukea jäsenillemme, jotta he pysyisivät terveinä. Pienenä kassana olemme joustavia ja meiltä saat henkilökohtaista palvelua. 

Haluamme pysyä ajassa mukana. Meille tärkeää on tietää, millaisia terveydenhuollon palveluita jäsenemme tarvitsevat ja pyrimme muokkaamaan korvattavia etuuksiamme aina tarpeen mukaan niin, että jäsenemme todella hyötyisivät meistä. Vuonna 2020 otimme käyttöön sähköisen korvauksenhakupalvelu Iriksen, jonka jo lähes 80 % jäsenistämme on ottanut käyttöön. Lisäksi haluamme panostaa nuoriin, jotta he pysyisivät terveinä koko työuransa ajan. 

Moni, joka ei sairauskassojen toimintaa tunne, ihmettelee miten eroamme vakuutusyhtiöistä? No vastauksena tähän: monellakin tapaa! Kuten jo aikaisemmin mainitsin, meidän tarkoitus ei ole tehdä voittoa. Meillä päätöksiä tekee meidän jäsenet ja suurin päätäntävalta on kassankokouksella, johon jokainen jäsenemme voi osallistua. Myös hallituksemme koostuu jäsenistämme. Kuuntelemme jäseniemme kehitys ehdotuksia, kuin myös sääntömuutosehdotuksia. Meillä jäsenet ovat kaikin puolin enemmän läsnä toiminnassamme, kuin vakuutusyhtiöillä. Niin ja mikä parasta, meidän korvaukset ovat kattavat (käy kurkkaamassa korvaukset-välilehti), eikä sinun edes tarvitse sairastua tai loukkaantua, jotta saisit ne käyttöösi. Me korvaamme myös ennaltaehkäisevästi, emmekä katso historiaasi sairauksien osalta. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.