MEISTÄ

Olemme pieni, mutta pippurinen Sairauskassa Kokkolassa, jonka päätehtävä on korvata sairauden hoidosta ja  sen ennaltaehkäisystä muodostuneita kustannuksia vakuutetuillemme. Meidän tarkoitus ei ole tehdä voittoa vaan tarjota taloudellista tukea vakuutetuillemme, jotta he pysyisivät terveinä. Työnantajalle olemme maino kumppani yhdessä työterveyhuollon kanssa vähentämään sairauspoissaoloja ja parantamaan työkykyä. Pienenä kassana olemme joustavia ja meiltä saat henkilökohtaista palvelua. 

Haluamme pysyä ajassa mukana. Meille tärkeää on tietää, millaisia terveydenhuollon palveluita vakuutettumme tarvitsevat ja pyrimme muokkaamaan korvattavia etuuksiamme aina tarpeen mukaan niin, että vakuutettumme todella hyötyisivät meistä. Vuonna 2020 otimme käyttöön sähköisen korvauksenhakupalvelu Iriksen, jonka jo lähes 80 % vakuutetuistamme on ottanut käyttöön. Lisäksi haluamme panostaa nuoriin, jotta he pysyisivät terveinä koko työuransa ajan. 

Moni, joka ei sairauskassojen toimintaa tunne, ihmettelee miten eroamme vakuutusyhtiöistä? No vastauksena tähän: monellakin tapaa! Kuten jo aikaisemmin mainitsin, meidän tarkoitus ei ole tehdä voittoa. Meillä päätöksiä tekee meidän vakuutetut ja suurin päätäntävalta on kassankokouksella, johon jokainen vakuutettumme voi osallistua. Myös hallituksemme koostuu vakuutetuistamme. Kuuntelemme vakuutettujemme kehitys ehdotuksia, kuin myös sääntömuutosehdotuksia. Meillä vakuutetut ovat kaikin puolin enemmän läsnä toiminnassamme, kuin vakuutusyhtiöillä. Niin ja mikä parasta, meidän korvaukset ovat kattavat (käy kurkkaamassa korvaukset-välilehti), eikä sinun edes tarvitse sairastua tai loukkaantua, jotta saisit ne käyttöösi. Me korvaamme myös ennaltaehkäisevästi, emmekä katso historiaasi sairauksien osalta. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.