INFOKIRJE

13.2.2023

TILINPÄÄTÖSAIKA

Sairauskassan tilinpäätöksen tekeminen on aloitettu. Tilinpäätöstä tehdään muun työn ohella eli kassan toiminta jatkuu normaalina myös näinä aikoina. Tilinpäätös tullaan esittämään kassan vakuutetuille huhtikuun aikana kassankokouksessa. Tarkemman päivämäärän tiedämme lähempänä, kun tilinpäätös on ensin hyväksytty hallituksen ja tilintarkastajan toimesta

UUDET SÄÄNNÖT ON LISÄTTY NETTISIVUILLE

Sairauskassan uudet säännöt on nähtävillä nettisivuillamme www.komet.fi/saannot. Sivulle on lisätty vakuutettujen pyynnöstä yleisohje, jossa on lueteltu vain etuudet ja niiden korvausperusteet. Käykää tutustumassa mihin kaikkeen olette oikeutettuja. Voisi sanoa jopa etuoikeutettuja, sillä kaikilla työnantajilla ei ole edes mahdollisuutta mahdollistaa sairauskassan palveluja henkilöstölleen.

LÄHETTEET

Haluamme vielä muistuttaa, että jokaisella teillä on oikeus valita hoitava taho. Mikäli haluatte mennä muualle kuin mistä olette lähetteen saaneet, vaatikaa lähete lääkäriltä paperisena.

VUOSI 2023

Vuonna 2023 kassan toimisto on suljettu keskiviikkoisin. Keskiviikot pyrimme pyhittämään teille hyvät vakuutetut. Tulemme käymään tehdaskierroksilla keskustelemassa kanssanne. Meille saa antaa risuja ja ruusuja, heittää uusia ideoita tai keskustella jostain aivan muusta. Toivomme tulevista keskusteluistamme antoisia meille kaikille .

UUSI YHTEISTYÖKUMPPANI

Meille on tullut uusi yhteistyökumppani Koulutettu hieroja Peter Huhta. Peter käy tällä hetkellä koulutusta purentalihasten käsittelyyn, mutta tekee myös klassista hierontaa sekä urheiluhierontaa. Peterin yhteystiedot löydät valikosta, kohdasta "sopimuspaikat".