SÄHKÖISEN JÄSENKORTIN KÄYTTÖÖNOTTO

3.6.2022

Arvoisa jäsen,

 

Olemme ottamassa 13.6.2022 alkaen käyttöön sähköisen jäsenkortin. Tämän myötä yhteistyökumppaneillamme olevat jäsenlistaukset poistuvat vähitellen ja jäsenyys tunnistetaan jatkossa jäsenkortilla. Otathan kortin käyttöön ja esiin ennen asiointiasi yhteistyökumppanimme palvelupisteellä. Apteekeissa jäsenkorttia tulee näyttää reseptilääkkeiden palvelupisteellä, ennen kassalle menoa.

Sähköistä jäsenkorttia näyttämällä kassan yhteistyökumppanille, kassan korvaamat palvelut ja tuotteet siirretään kassan laskuun, jolloin jäsenen ei tarvitse toimittaa kuittia kassalle. Jäsenkortin käyttöönotto ei poista maksusitoumusten käyttöä.

Jäsenkortti sijaitsee e-asioinnissa, osoitteesta www.komet.fi/e-asiointi. E-asiointiin pääsy vaatii kirjautumisen pankkitunnuksilla. Jäsenkortin löydät e-asioinnin oikeasta ylänurkasta painamalla ”ukon”-kuvaa ja valitsemalla esiin tulevasta valikosta ”Sairauskassan jäsenkortti”. Kortti tulee esiin ruudulle.

Jäsenkortin alareunassa on vihreä tai punainen pallura, joka kertoo, onko jäsenen etuudet voimassa vai ei. Palkattomalla ajanjaksolla, jolloin jäsen ei maksa itse jäsenmaksua etuudet eivät ole voimassa.

Ongelmatilanteissa, olethan yhteydessä Miaan.