JÄSENKIRJE 4/2022

13.4.2022

SÄHKÖPOSTIIN LÄHETETYT KORVAUSHAKEMUKSET

Helpotathan omaa asiointiasi sekä kassalla tehtävää työtä, toimittamalla korvaushakemukset e-asioinnin kautta tai postitse. Sähköpostiin lähetetyt kuvat helposti hukkuvat muun postin sekaan ja kuvan laatu monesti kärsii tulostettaessa niin ettei siitä saa selvää.

E-ASIOINTI

Sairauskassan e-asioinnin (Iriksen) on ottanut käyttöön jo 390 jäsentä eli yli puolet jäsenistöstämme. Iristä kehitetään jatkuvasti ja kehitysideoita voi antaa Mialle. Mitä enemmän jäseniä on käyttäjinä, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on vaikuttaa palvelun kehitykseen.

SILMÄSAIRAALA PILKE

Huomasitko Silmäsairaala Pilkeen, vain Kometin jäsenille suunnatun tarjouksen? Vuoden loppuun asti Pilkeestä saat silmien laserleikkauksen, vain 1050 €/silmä. Pilkeellä on käytössään markkinoiden hellintä ja tarkinta teknologiaa, jolla voidaan korjata likinäköisyyttä, hajataittoisuutta ja kompensoida ikänäköisyyttä. Komet korvaa silmien laserleikkauksesta 900 €!

MALLISÄÄNTÖTYÖRYHMÄ

Mia on kutsuttu Vakuutuskassat Ry:n mallisääntötyöryhmään, jossa suunnitellaan muun muassa sairauskassojen mallisääntöjä. Ryhmä kokoontuu muutaman kerran vuodessa, jolloin kassan toimisto ja asiakaspalvelu on suljettu. Ajankohdista ilmoitetaan erikseen nettisivuillamme.

VAKUUTUSKASSALAIN MUUTOS

Vakuutuskassalain muutos astui voimaan 1.1.2022. Tämän muutoksen myötä käytännön asiat ei paljoa muutu, mutta termistö tulee muuttumaan. Esimerkiksi jäsenistä tulee vakuutettuja ja kassanjohtajasta toimitusjohtaja. Mia ja Teppo käyvät kouluttautumassa asiaa koskien toukokuun aikana, jonka jälkeen avaamme asiaa hallitukselle, mutta myös jäsenistölle lisää.