JÄSENKIRJE 10/2022

28.10.2022

Kassan synttärit

Sairauskassamme täyttää marraskuun 14. päivä 60-vuotta. Olemme järjestäneet jäsenistöllemme kakkukahvit kera yhteistyökumppaneidemme höystein. Paikalla ovat Instrumentarium, Silmäasema, Medirex ja Kokko-Dent. Heillä on myös jäsenistölle jotain tarjottavaa omaan ammattialoihinsa liittyen. Toivotamme kaikki jäsenemme tervetulleiksi 14.11. klo 10.30 Bolidenin Sinkkisaliin.

Jäsenkortin käyttö apteekissa

Monet varmasti jo tietävätkin, että apteekissa tulee näyttää Kometin sähköistä jäsenkorttia, jotta kassan korvaamat lääkkeet tulevat kassan laskulle. Sen sijaan jonkin verran sekaannusta on aiheuttanut se, jos puoliso tai muu valtuutettu hakee jäsenen lääkkeet apteekista. Myös näissä tilanteissa tulisi näyttää jäsenen sähköinen jäsenkortti. Voitte lähettää kortista kuvan puolisollenne tai muulle valtuutetulle, joka asioi puolestanne apteekissa. Mikäli jäsenkorttia ei ole näyttää, ei apteekitkaan voi lääkettä laittaa kassan laskuun.

Korvaushakemuksen käyttö

Muistakaa täyttää korvaushakemus paperisten kuittien liitteeksi, kun haette korvausta kassalta. Korvaushakemuksen löydätte kassan kotisivuilta www.komet.fi/lomakkeet. E-asioinnissa korvaushakemuksen täyttäminen hoituu samalla kun teet korvaushakemusta eli e-asioinnin puolella erillistä hakemusta ei tarvita.